Cautare

2910 de rezultate pentru "biroul vamal portile de fier" (6.01 secunde)
CONSTANTIN CIUTACU, fost secretar de stat, director la Institutul de Economie al Academiei Romane / Sursa: formula-as.ro Am trait ca intr-un vis un sfert de secol de sperante neimplinite. ... Romania nu este, cum ne-am fi asteptat, tigrul economic al Europei Centrale si de Est.
PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui. ... Capitan Zaganescu, nr.6, si are o suprafata totala de 400 mp, sala de vanzari fiind de 297 mp.
Pe Facebook a aparut un text despre trambulina Cioplea din Predeal), care a a ajuns un morman de fier vechi.
Constiinta unui Liberal de Stanga: ... Thatcher Nu mi-a placut nici izbucnirea de veselie a unora la moartea lui Thatcher, dar nici valul de osanale ridicat de mai toti "dreptacii" de pretutindeni unui personaj care, in politica, a reprezentat tot ce poate fi mai odios in "capitalism".
Carnea este principala sursa de proteina din alimentatia omului, proteinele de origine animala sunt de calitate superioara si contin toti aminoacizii esentiali, aminoacizi pe care corpul uman nu-i poate sintetiza. Carnea de vita este o sursa de fier.
Esti pe drumul de a concepe un copil si ca sa ramai gravida deja stii ca trebuie sa mananci multe legume si fructe, sa stai departe de junk food si sa consumi suficiente cereale integrale precum si lactate sanatoase, dar si sa iei suplimente cu vitamine prenatale.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro), va recomanda cateva remedii in cazul anemiei hipocrome microcitare. "Cea mai frecventa cauza a anemiei hipocrome microcitare este insuficienta de fier.
Cactus, un fruct de basm (Posted By Gabriela) Fructul de cactus, datorita culorilor diverse pe care le are, mai este numit si fructul dragonului. ... Exista trei tipuri de fructe de cactus: ... Fructul de cactus contine fibre ce ajuta la evitarea constipatiei si imbunatateste sanatatea sistemului digestiv.
Astazi este Ziua Mondiala a Carentei de Fier. ... Dan Gheonea ne explica simptomatologia deficitului de fier, mai ales din prisma faptului ca sunt simptome pe care pacientii nu le iau neaparat in seama sau nu se gandesc la cauze.
In nicio saptamana un al doilea buf dat Combinatului a fost pe punctul de a usura buzunarul patronului indian de jumatate de miliard de lei.
Deficitul comercial pe anul trecut, care s-a adancit la valoarea de 44,4% comparativ cu 2006, s-ar putea majora anul acesta si din cauza ca productia romaneasca de textile, care se indreapta preponderent spre export, ar putea scadea cu 15%.
Nominalizarea noului prefect l-a indepartat pe acesta atit de biroul permanent judetean al liberalilor cit si de organismele centrale de conducere. ... Dupa cum v-am mai relatat, acesta este director la societatea Vinalcool, controlata de Tabuleac, fiind unul dintre apropiatii liderului liberal al judetului.
Profund nemultumit de decizia conducerii centrale a PNL de a respinge toti candidatii propusi pentru functia de prefect, ieri seara senatorul Mihai Tabuleac a demisionat din functia de presedinte al organizatiei judetene a PNL, parasind totodata si partidul.
Organizatia PSD Campina, din care face parte senatorul Antonie Iorgovan, considera ca pozitiile politice formulate de acesta sunt o expresie a dreptului la libera opinie, prevazut in Statutul PSD, si asteapta rezolvarea, in mod favorabil, a contestatiei depuse de Iorgovan la sanctiunea din septembrie.
Biroul Permanent al PC a adoptat ieri o rezolutie prin care denunta racolarile de parlamentari si alesi locali ai membrilor Coalitiei din partea PD.
Biroul Electoral Judetean a respins patru candidaturi din partea PNG si PNDC, dar Tribunalul Galati a intors roata, admitand deja una dintre contestatiile formulate. Biroul Electoral Judetean Galati si-a inceput in forta activitatea prin respingerea intr-o prima faza a unei candidaturi de pe lista PNG.
"Proaspatul" sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului (CRPC) Constanta, Bogdan Dima (foto), este hotarat sa-si personalizeze biroul. Astfel, dupa ce a pus mocheta atat in biroul sau, cat si in secretariat, cu bani adusi de acasa, "prejudiciul" fiind de 1.
Opozitia si puterea au convenit asupra unei schimbari a raportului de forte in Biroul Permanent al Senatului, partidele arcului guvernamental urmand sa aiba 7 reprezentanti, in timp ce reprezentantii opozitiei doar 6, au anuntat liderii grupurilor parlamentare. ... "Am avut inca o runda de negocieri cu membrii opozitiei.
Referendumul privind desfiintarea judetului Constanta s-a incheiat la ora 21.00, dupa ce procesul electoral a fost prelungit cu o ora, la cererea PSD si PNL, iar procesele-verbale de la sectiile de votare vor fi centralizate de angajatii Directiei de Evidenta Persoanelor, aflata in subordinea CJ.
Mai mult de jumatate de milion de romani figurau ca datornici la banci potrivit datelor inregistrate la sfarsitul anului trecut de Biroul de Credit.
google-analytics.com